Denk groot – event voor zakenvrouwen

5 november van 13.00-121.00 uur in Alkmaar

Op donderdag 15 november is er al weer de 4e editie van het Supervrouwen event in Vue Alkmaar. Het evenement dat je als Zakenvrouw niet mag missen! Gericht op eigenaren en DGA’s van het MKB in Noord-Holland. Wendy Broersen verwelkomt je graag!

Smaakmaker Wendy Broersen is de initiatiefnemer van Supervrouwen “voor alle werkende vrouwen in Nederland en België”. Ze is van mening dat het de hoogste tijd is dat vrouwen hun bescheidenheid van zich afschudden. Met events als deze geeft ze hen een zetje. Het thema past daar bij.

“Denk Groot(s)”
Een beetje eng maar echt nodig om te kunnen groeien: groot denken. Dus een aanbod waarin we je helpen met jouw zichtbaarheid, waarbij je kunt afkijken van ervaren onderneemsters en niet vergeet goed voor jezelf te zorgen. Na afloop van dit event vertrek je met een hoofd vol kennis, een hand vol visitekaartjes van nieuwe contacten en een goedgevulde goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun.

Onze events zijn voor ondernemers en corporate management. Op dit event zijn er plenaire spreeksters voor inspiratie, verschillende workshops ter informatie (persoonlijke en professionele ontwikkeling) en een Networking Dinner om met onze hulp te verbinden. Natuurlijk niet toevallig dat dat precies de elementen zijn om te kunnen groeien met jouw carrière en/of bedrijf.

Kies jouw workshop uit; jouw eerste keuze krijg je altijd, de tweede als er nog plek is zo niet, dan krijg je je derde keuze:
Jouw PR – Jennifer Delano
Hoe dan? – Monique Ravenstijn
Slaap jezelf Slim – Mary Jane Roy
Inspiratie uit de sport – Paralympisch en Wereldkampioene

Programma:
13.00 ontvangst met drankje van Mevrouw Cha en netwerkmoment
14.00 plenaire sessie met topspreekster Olcay en Dolshe Gulsen
15.00 kleine pauze
16.00 1e workshop (keuze uit: Jouw PR, Hoe dan?, Slaap jezelf slim en Inspiratie uit de sport)
17.00 2e workshop (keuze uit: Jouw PR, Hoe dan?, Slaap jezelf slim en Inspiratie uit de sport)
18.15 voorgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel
19.00 hoofdgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel
19.45 dessert en netwerkmoment
20.30 afsluiting en uitdelen goodiebags

Prijs:
EUR 65 incl. workshops en diner.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Vue Alkmaar

Locatie:
Vue
Alkmaar

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha