De dag van de stad

Samen met andere stedelijke professionals innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken dichterbij brengen. In interactieve lagerhuisdebatten, testlabs en Dragons Den ideeën van anderen uitdagen en verder brengen. En leren van dé autoriteiten op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Dat is de Dag van de Stad 2019. Wij nodigen je van harte uit om daar op 28 oktober aanwezig te zijn in het World Forum in Den Haag.

Tijdens de Dag van de Stad stel je zelf je eigen programma samen. Luister naar de
last lectures van nationale en internationale topsprekers, ga mee op Stadssafari om baanbrekende stedelijke ontwikkelingen met eigen ogen te zien. Of neem deel aan inhoudelijke sessies waar we -verpakt in uitdagende en interactieve werkvormen-  steeds op zoek gaan naar slimme oplossingen die meerdere thema’s omarmen.

Het programma van de Dag van de Stad:

09.00 – 10.00 uur Ontvangst deelnemers in het World Forum
10.00 – 10.30 uur Opening Dag van de Stad door Robert van Asten (wethouder Mobiliteit, Cultuur en Strategie in Den Haag) en Maarten Schurink (SG ministerie van BZK)
10.30 uur Start inhoudelijk programma Dag van de Stad
10.30 – 12.30 uur Stadssafari’s I
12.00 – 13.30 uur Lunch
12.45 – 13.30 uur Lunchlezing door Ruben Terlou
13.30 – 15.30 uur Stadssafari’s II
16.00 – 16.30 uur Plenaire afsluiting met Kajsa Ollongren, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
16.30 – 17.30 uur Netwerkborrel

World Forum

Locatie:
World Forum
Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha