Het betere werk – presentatie WRR rapport

De WRR presenteert op 15 januari om 20.00 uur in Pakhuis de Zwijger

Het betere werk

Presentatie van nieuw rapport over werk aan minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
In het rapport ‘Het betere werk’ pleit de WRR (Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid) voor het bevorderen van goed werk door de overheid en sociale partners. Werk is goed voor het individu, de economie en de samenleving. Maar dat is vooral als het werk goed is. In het rapport analyseert de WRR de kwaliteit van werk in ons land en kijkt daarbij naar de gevolgen van de technologisering, flexibilisering en intensivering van werk. Vervolgens doet de WRR negen aanbevelingen om goed werk voor iedereen die wil en kan werken te bevorderen.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha