College Tour Westland

Het thema op donderdag 30 november is ‘Het geld ligt op straat. Pak jij het op?’

Op zoek naar geld? Het is er! Maar hoe kan je erbij? In de 5e College Tour leren Westlandse fondsen en bedrijven je LIVE de kneepjes van een juiste fondsaanvraag of sponsorverzoek.
Deelnemers zelf bepalen welke financiële aanvragen het panel van experts bereiken, waarin RaboWestlandfonds, Fonds Westland, Loswal ‘De Bonnen’, GJ Personeelsdiensten en Priva zitting nemen. Onder de deelnemers Mireille van Velzen en Harry Doensen van de WIN Werkkring Westland, die hopen dat hun idee “Pizzafietsen” wordt gerealiseerd.

Ook inspirators komen tijdens deze College Tour aan het woord. Remmert Keizer, directeur van GJ Personeelsdiensten, licht toe waarom sponsoring voor bedrijfsleven interessant kan zijn. Hans van der Knaap, voorzitter van Tennis Club Honselersdijk, deelt zijn ervaringen rondom het vinden van sponsors. Tilly Goes, voorzitter van De Zonnebloem regio Westland, wist met succes de fondsen te benaderen. Zij vertelt haar tips & tricks.

Na afloop zijn naast genoemde fondsen ook Filiorum Future en Regeling Kleine Culturele Initiatieven beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.
Deze vijfde College Tour wordt wederom georganiseerd door Bestuurdersbank Westland in samenwerking met Rabobank Westland.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Rabobank Westland

Locatie:
Rabobank Westland
Leehove 65
De Lier

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha