P2P Party Duurzame innovatie in eigen huis

De economie is in beweging. Er verandert veel. We zien het. We dragen er actief aan bij met Peer! We proberen en experimenteren. Er ontstaat een nieuwe economie met technologische ontwikkelingen als Internet of Things, maar ook is er steeds meer aandacht voor eerlijke handel en duurzaamheid.

Tijdens deze Peer2peer Party brengen we het dicht bij huis: drie sprekers vertellen over hun duurzame innovatie en wat dit betekent voor jouw huis (of dit nu een kantoor of woning is). Ook zijn er twee interactieve gedeeltes waarin je meegenomen wordt in het ontwikkelen van een circulair, duurzaam business model.

Programma
15.30 inloop
16.00 Opening door Sandra Barth – Peer!
16.10 Taco Snippen – Circulab – game presentatie
16.40 Ellen Sillekens – Beeblue over het ontwikkelen van nieuwe producten uit gebruikt textiel – zeepkist
16.55 Ellen Visser – EcoWarehouse over de Bee’s wrap – zeepkist
17.10 Arthur van Beek – ATAG over de nieuwste ontwikkelingen in keukenapparatuur – zeepkist
17.30 Hoe verwerk je duurzaamheid in je eigen business (model)? – workshop
18.30 Borrel met borrelhapjes en drankjes

Aanmelden
Tot 13 november a.s. kun je nog gebruik maken van de early bird korting, dan betaal je €9,95 i.p.v. €12,50. Dit bedrag is voor de hapjes en drankjes.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Locatie:

Peer! een Seats2meet locatie

Maanlander 14A

3824 MP Amersfoort

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha