Carlijn Arts genomineerd

13 juni 2019

Steeds meer jongeren dromen niet meer van een baan bij een grote corporate, maar kiezen voor het grote avontuur van het ondernemerschap. Sprout selecteert elk jaar de 25 beste jonge ondernemers. Smaakmaker Carlijn Arts van Eigen Bediening maakt deel uit van dit selecte gezelschap.

 

Verveling op school

In 2015 was Carlijn een van de jonge ondernemers die met Eigen Bediening hun waarde lieten zien op het jaarlijkse WIN festival. In het interview dat deze destijds gaf, vertelde ze over haar motivatie om een eigen bedrijf te beginnen: “Ik verveelde me op school en had een bijbaantje in de bediening. Dat kan ik zelf beter, dacht ik.” In januari 2019 vierde ze groots haar 5-jarig bestaan.

Ruimte voor verder ontwikkeling

Naast haar drukke baan, heeft Carlijn net cum laude haar HBO-studie Small Business & Retailmanagement afgerond. Ze studeerde af met een onderzoek onder de klanten en  medewerkers van haar bedrijf. Op deze manier combineert ze slim haar zaken. Het levert haar waardevolle informatie op voor de verdere ontwikkeling. Met het diploma op zak, kan ze zich nu gaan wijden aan uitbreiding van haar bedrijf. Aan ideeën heeft ze geen gebrek.

Lees hier de toelichting voor haar nominatie Jonge Ondernemer van het Jaar 2019. De jongens van Ciphix hebben de prijs gewonnen. Knap wat ze in korte tijd hebben neergezet en interessant om te volgen.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha