WIN Boekpresentatie Wat een geluk

Wat een geluk, een lifehack voor je werk

Maak je leven als werkende een stuk simpeler. Je gaat inzien hoe leuk en makkelijk het serieuze spel van werken kan zijn als je uitgaat van een winwinwin situatie.

Deze lifehack is een resultaat van de proeftuin voor de toekomst van werk die in 2013 spontaan is ontstaan en waarmee we gewoon doorgaan. Met dit boek is de niet geplande trilogie van Irmgard Bomers over werken in netwerken voltooid. Het startte in 2013 met Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier. Dat bleek achteraf haar ‘why’. Twee jaar later volgde Natuurlijk Werken (‘what’, wat is werken in netwerken) en dan nu Wat een geluk, een lifehack voor je werk (de ‘how’, dus hoe werkt het).

Keer op keer ontdek je in het boek nieuwe invalshoeken. Of je het nu snel doorbladert aan de start van je loopbaan. Of het een tijdje later eens doorneemt als je vastzit. Of gewoon toe bent aan iets anders. Pak het wanneer jij er zin in hebt en lees het op jouw manier. Het gaat erom dat het voor jou werkt. Als je deze lifehack toepast, dan ben je altijd klaar voor de volgende stap, zelfs voordat deze zich aandient.

Programma boekpresentatie 20 november

Deze middag ervaar je hoe winwinwin wordt toegepast in de Haagse Binckhorst.

15.00u Start BINCK-tour (voor de liefhebbers, per fiets) door Kinga Bachem
Kinga studeert binnenkort af in Wageningen en heeft als aankomend landschapsarchitect de identiteit van de Binckhorst in kaart gebracht

16.00u Welkom door Elisabeth Werter, smaakmaker in Amsterdam
Elisabeth is businesscoach, adviseur in het sociaal domein. Ze zet zich in voor female entrepreneurship en past win-win-win toe in haar werk.

16.15u Anekdotes uit zes jaar proeftuin voor de toekomst van werk

16.30u Waarom is de Binckhorst zo bijzonder?
Sabrina Lindemann, urban catalyzer en initiatiefnemer van I’M BINCK

16.45u Overhandiging 1e exemplaar van het boek door Irmgard Bomers

17.00u Napraten onder het genot van een hapje en drankje
en de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de Binckhorst.

18.00u Einde

Toegang EUR 15.00 inclusief boek (WIN-ers gratis).
Het boek is nu al te bestellen bij de boekhandel, bol.com en Managementboek. Je kunt het ook via deze link bestellen als je niet bij de presentatie kunt zijn.

Caballerofabriek/Unit 18 S

Locatie:

Caballerofabriek/Unit 18
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha