Blockchain Meet-up

Utrecht Open Blockchain Network – iedere maandag (behalve in augustus)

Blockchain030 een open community voor partijen uit de regio Utrecht die kennis bezitten of kennis zoeken over Blockchaintechnologie.

Voor het samenbrengen van expertise faciliteert blockchain030 wekelijks de Coworking Monday bij ons in de Social Impact Factory Utrecht. Tussen 10:00 en 17:00 uur kan je hierbij aansluiten. Lees meer over het blockchain LAB.

Verder worden er vanuit blockchain030 informatiebijeenkomsten georganiseerd om de kennis over blockchain en cryptocurrencies te vergroten bij bedrijven, particulieren en instanties. Daarnaast voeren de zelfstandig ondernemers van blockchain030 projecten uit om blockchaintoepassingen te implementeren in bedrijfsprocessen.

De founders van blockchain030 zijn: Marc BumaEric van Riet Paap en Susanne Pieterse.

Social Impact Factory

Locatie:
Social Impact Factory
Vredenburg
Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha