ABU Congres – meer dan werk alleen

13 mei 13.00-18.00 uur

Uitzendwerk. Het is meer dan werk alleen. Wat is precies de waarde van uitzendwerk? Voor uitzendkrachten en voor de Nederlandse economie? De wereld van werk verandert, en daarmee ook de waarde van werk. Wat betekent dit voor de uitzendbranche?
Jurriën Koops, directeur van de ABU, deelde zijn visie in een interview met WIN.

Tijdens het congres van de Algemene Bond voor Uitzendbureaus op 13 mei a.s. krijg je antwoorden op deze vragen, vanuit verschillende perspectieven.Minister koolmees, Mary de Gaay Fortman en Prof. de Beer laten hun licht op de waarde van werk schijnen. Daarnaast worden de resultaten gepresenteerd van een onderzoek over de waarde van werk voor uitzendkrachten. Dit alles onder bezielende leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam, bekend van o.a. BNR Nieuwsradio. Pianiste Iris Hond sluit het congres af met muziek en een inspirerend verhaal.

Aanmelden is mogelijk tot 1 mei.

Lees het pleidooi van Paul de Beer “Het is tijd voor een nieuw model voor onze arbeidsmarkt.

Louwman Museum

Locatie:
Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha