Film Human

het kader van de Deventer maand van de filosofie vertoont het Geert Groote huis op 23 april de film HUMAN van Yann Arthus Bertrand. De film bestaat uit drie afzonderlijke delen, we bekijken deel 1.

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in de film Human. Om het antwoord hierop te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van emotionele verhalen van meer dan 2000 mensen uit 60 verschillende landen, waarin thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan. Een kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met beelden van onze planeet.

Na de film is er de mogelijkheid een drankje te kopen en even na te praten.

Datum: 23 april, 15.30 -17.00 uur (Inloop vanaf 15.15 en uitloop tot 17.30).
Je bijdrage voor dit evenement is €7,- inclusief 1 x koffie / thee
Meld je gratis aan via de aanmeldknop en betaal aan de kassa.

Geert Groote Huis

Locatie:
Geert Groote Huis,
Lamme van Dieseplein 4,
Deventer.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha