3 Maal Digitaal

Op donderdag 14 december organiseert de Kamer van Koophandel de bijeenkomst “3 maal digitaal” In een kort tijdsbestek krijg je drie presentaties en interactie over actuele digitale ontwikkelingen. Met als doel om jou als ondernemer of medewerker op de hoogte te brengen van digitale ontwikkelingen en jou de impact ervan te laten ervaren.

Zorg ervoor dat je recht zit want de heren van Fountainheads, Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman geven jou de volgende Wake-Up Call: “We dagen ondernemende mensen uit anders naar hun eigen toekomst te kijken. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Met onze Wake-Up Call stimuleren we je om functieloze tijd te creëren zodat je je eigen trendverkenner kan worden. Wij staan te popelen om je te inspireren om jouw reis naar ‘het grote onbekende’ van de toekomst te starten. De urgentie wordt steeds groter om te leren vanuit de toekomst”.

Perry Smit Co-Auteur van het boek “blockchain de technologie die de wereld radicaal verandert” neemt u mee naar de kansen en bedreigingen die de technologie blockchain zal gaan veroorzaken. Hij zet o.a. uiteen hoe geautomatiseerde organisaties kunnen gaan werken, wat het betekent als je geld slim kunt maken en samenwerking in ketens zal gaan veranderen. Perry is werkzaam in het Innovatielab van de Kamer van Koophandel en onderzoekt wat de technologieën als blockchain, IOT, AI en AR gaan betekenen voor zowel de Kamer van Koophandel als voor het bedrijfsleven.

Internet of Things, hoe gaat dit jouw bedrijf beïnvloeden? Het is een feit dat steeds meer apparaten op 1 of andere manier een internet verbinding krijgen. Hoe ga je hier als bedrijf mee om en welke verwachtingen geef je de klant op het moment dat je diensten aan gaat bieden met slimme technologie. Vanuit een aantal echte praktijkvoorbeelden zal ik laten zien welke mogelijkheden er zijn. Hoe ga je de gegevens verwerken die uit deze systemen komen tot informatie en kennis. Termen als Big data en open data zullen zeker voorbij komen. Jan Huisers gaat je hier alles over vertellen. Hij is werkzaam als informatiemanager met een focus op digitale transformatie en innovatie.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

OndernemersPleinRotterdam

Locatie:
OnderNemersPlein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha