Netwerkbijeenkomst Jong Leefomgeving

Wat: Netwerkbijeenkomst Jong Leefomgeving
Wanneer: 18 december, 16.00-19.00u
Waar: Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20 in Utrecht

Op 18 december organiseert het netwerk een bijeenkomst voor jong professionals tot en met 35 jaar op het gebied van de leefomgeving. Het netwerk ‘Jong Leefomgeving’ is ontstaan op initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en TTE Consultants naar aanleiding van de constatering dat jongeren weinig betrokken zijn bij de ontwikkeling van de Omgevingswet. Met het netwerk willen we ervoor zorgen dat jong professionals meer betrokken raken bij de integrale benadering van de leefomgeving.

‘Nu al Eenvoudig Beter’
Dat is het motto waarmee de directie ‘Eenvoudig Beter’ van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu op dit moment aan de herziening van het omgevingsrecht werkt. Er wordt hard gewerkt aan de Omgevingswet, maar het duurt nog wel even voor deze in werking treedt. Waar wachten we op? Integraal, eenvoudig en beter werken kan nu ook al. ‘Nu al Eenvoudig Beter’ laat zien hoe nu al in de geest van de Omgevingswet wordt gewerkt. Net als bij Jong Leefomgeving. Waar veel professionals integraal denken en werken als een vergezicht zien, bewijzen wij dat het kan. Hoe? Omdat we jong zijn, dat verbindt ons!

Wij willen jullie uitdagen om met ons mee te denken over hoe we verder kunnen gaan! We maken het alvast eenvoudig, door jullie te inspireren met twee korte maar krachtige presentaties van ‘oude rotten’ uit het vak. Vervolgens gaan we kijken of het nóg Beter kan. Iedereen tot en met 35 jaar en werkzaam op het gebied van de leefomgeving is welkom!

Programma 
16:00 – 16:15 Ontvangst en aftrap
16:15 – 16:30 Nieuwe sturingsmodellen door Arne Alphenaar (directeur TTE Consultants)
16:30 – 17:15 Discussie
17:15 – 17:30 Nu al Eenvoudig Beter door Lennert Goemans (projectleider ‘Nu al Eenvoudig Beter’)
17:30 – 18:15 Discussie
18:15 – 18:30 Terugkoppeling en afsluiting
18:30 – 19:00 Borrel

Praktische informatie
Je kun je aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar daniella.altman@minienm.nl. Als je nog niet bent aangemeld bij Jong Leefomgeving, maar wel interesse hebt, stuur de volgende gegevens dan even mee:
– e-mailadres
– organisatie
– leeftijd ( – (studie-)achtergrond
– expertisegebied

Vergeet ook niet om je aan te melden bij onze LinkedIN groep (Jong Leefomgeving). We sturen je zo snel mogelijk aanvullende info. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Juul Osinga: osinga@engineers.nl / 0570-665070 / 06-34874111. Kijk ook op de website: https://omgevingswet.pleio.nl/events/event/view/14446512/netwerkbijeenkomst-jong-leefomgeving

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Meeting Plaza

Locatie:
Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20 in Utrecht

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha