dinsdag 10 apr

WIN Start-up Meeting Amsterdam

Iedere 2e dindag van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst in Amsterdam waarbij nieuw perspectief op werk centraal staat. Iedereen met een open mindset is welkom.

 

De WIN Start-up Meeting is een initiatief van Elisabeth Werter, gangmaker van de WIN Werkkring Amsterdam. Vanaf 18.00u is er inloop en gelegenheid om gezamenlijk (voor eigen rekening) een hapje te eten.

Om 19 uur gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te gaan.

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van samen werken, in de context van de nieuwe economie. De WIN Werkkring fungeert als een proeftuin voor de toekomstige arbeidsmarkt. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan. Kijk ter inspiratie op Part-up.

Meedoen is Samen WINnen

Door actief te worden in de WIN Werkkring werk je aan de toekomst van je eigen werk en draag je bij aan de ontwikkeling van een circulaire arbeidsmarkt, waarin er werk is voor iedereen die wil werken.

Het Amsterdams Proeflokaal

Locatie:
Het Amsterdams Proeflokaal
Stadionplein 300, Amsterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha