vrijdag 4 nov

Minisymposium Het positieve van een fout

Een middag voor iedereen die geïnteresseerd is in effectief leren en beter omgaan met fouten!

SPREKERS

  • Gera Noordzij (organisatie- en klinisch psycholoog) neemt je in heldere taal mee in de laatste ontwikkelingen, onderzoeken en wetenswaardigheden op het gebied van doelen stellen en de betekenis van het maken van fouten.
  • Ellen de Bruijn (cognitieve neurowetenschapper) laat zien wat er gebeurt in onze hersenen als we fouten maken. Vergissen is menselijk, maar sommigen vinden het vreselijk om fouten te maken terwijl anderen een foutje nu en dan helemaal niet zo erg vinden.  Aan de hand van recent hersenonderzoek wordt duidelijk waarom fouten eigenlijk heel nuttig kunnen zijn en waarom mensen soms zo verschillen in de manier waarop ze omgaan met fouten.
  • Onno van Geuns zal met zijn faaltheater zorgen voor een spetterende afsluiting!

Na deze middag heb je diverse kennis en ideeën opgedaan die je meteen na afloop kunt gebruiken.

Inloop vanaf 13.00 uur, start 13.30 en om 17.00 een afsluitende borrel.

Kosten EUR 30

Er worden 10 exemplaren van het boek “De kunst van het falen”van Arjan van Dam verloot onder de deelnemers!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten.

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Drakenburg

Locatie:

Drakenburg

Dr. Albert Schweitzerweg 1

Baarn

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha