VR Masterclass

30 augustus 19-22u Beeld en Geluid, Media Park Hilversum

Leer alles over 360 filmmaken en laat je door experts bijpraten over hun persoonlijke ervaringen en lessons learned. 360 filmmaken wordt steeds populairder nu apparatuur toegankelijker wordt en meer en meer (social) platforms 360-video’s kunnen tonen. Mediamakers experimenteren met animaties, gameplay en filmische ervaringen. Journalisten gebruiken het als nieuwe tool om verslag te doen en verhalen te vertellen en de creatieve industrie ziet meer en meer grote marktkansen. Ga na deze masterclass ook zelf aan de slag!

Tijdens deze masterclass hoor je van experts de lessons-learned bij eerdere 360 producties en vertellen zij over de tools die zij gebruiken bij het maken van een 360 film/VR experience.

Kosten: EUR 15

Deze Masterclass is onderdeel van de Dutch Media Week, met veel meer interessante activiteiten.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Media Park

Locatie:
Mediapark
Hilversum

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha