Open studio dagen

De Dutch Media Week trapt af met de Open Studio Dagen, een weekend waar je een kijkje achter de schermen krijgt op het Media Park. AVROTROS, NOS en omroep MAX openen hun studio’s om te laten zien hoe media gemaakt worden. Zo kun je autocue lezen met diverse MAX-presentatoren in het decor van Tijd voor MAX of een kijkje nemen achter de schermen in de EenVandaag-studio en de Sterren NL Radio-studio. Ontmoet AVROTROS-presentatoren als Anniko van Santen, Ron Boszhard en Frits Sissing tijdens een meet en greet. De artiesten van het Junior Songfestival en FOURCE geven een mini-concert. Open Studio Dagen Radio zendt een leuke mix van landelijke DJ’s uit. Daarnaast kun je de televisietoren beklimmen, jezelf 3D vastleggen en is er ruimte om met film en green screens aan de slag te gaan!

Bekijk het volledige programma op openstudiodagen.nl.

TIP: Kom je van ver? Met de NS Zomertour heb je al een retourtje tussen elk station in Nederland en Hilversum voor maar 14,50 euro per persoon.

Waarom staat dit event op de WIN To Do lijst?
Als je je werk (deels) in netwerken organiseert, dan ontstaat er meer ruimte om leuke dingen te doen. Daarnaast is de mediawereld sterk in ontwikkeling. Het is interessant om te kijken hoe ze daar mee omgaan. De Dutch Media Week is daar een voorbeeld van.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Media Park

Locatie:
Mediapark
Hilversum

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha