Nive Nieuwe trends en verdienmodellen

20 november Nive workshop De vrijheid van ondernemen
Wat betekent het om in het hedendaagse klimaat van sociale media en internet om ondernemer te zijn?

Hoe kun je als ondernemer maximaal gebruik maken van het internet en van alle nieuwe verdienmodellen die er nu zijn? Nu met de komst van internet zijn er mogelijkheden om een bedrijf op te bouwen die ongekend zijn. Het is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest om een bedrijf te runnen. Er zijn verdienmodellen waarbij je veel minder kunt werken en toch goede omzet maakt. Je krijgt een overzicht van werkende verdienmodellen, en andere randvoorwaarden die je als ondernemer schept om VrijheidsOndernemer® te worden.


Wat levert deze Workshop jou op?

  • Inzicht in nieuwe trends en verdienmodellen.
  • Mindset van een online ondernemer.
  • Money Mindset die hoort bij een ondernemer die wil groeien.

 

Jeanet Bathoorn 
Jeanet Bathoorn, ondernemer vanaf 1 januari 2005, heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. Moeder van 3 kinderen. Eigenaar van een IJslands paard. Maar ze is ook VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust Jeanet zicht op de combinatie bedrijf en ‘de rest van je leven’. Na het veranderen van haar verdienmodel en na het maken van harde keuzes is zij erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Vanaf 2012 heeft ze haar bedrijf omgebouwd naar een VrijheidsOndernemersbedrijf. Nu kan ze werken WAAR, WANNEER en MET WIE ze wil.

Kosten
Normaal EUR 145. Eenmalig gratis voor deelnemers aan het programma WIN WIN WIN Zelfontwikkeling (code: smaakmaker). Anders EUR 50. Prijzen excl. 21% BTW.

Over het Nive
Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via hun leden bereiken ze ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. WIN is lid van het Nive.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Miele Experience Center

Locatie:
Miele Experiencecenter
De Limiet 2
Vianen

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha