Grip op je werk

26 april 20.00 uur in Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

Het is best gek dat we nog nooit écht hebben leren werken. Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-binnenbaas Rick Pastoor. Hij schreef het boek GRIP. Het geheim van slim werken. Hierin neemt hij de lezer mee in zijn eigen ontwikkelde werkmethode. Het boek werd door CEO’s, media en lezers omarmd en GRIP is inmiddels vier keer herdrukt in de twee maanden nadat het verscheen. Het onderwerp leeft, dat is duidelijk, en dus is het tijd om live verder te praten over wat dat nu precies inhoudt, dat slim werken, en hoe waardevol het is om ruimte te hebben om te ontdekken wat je grote dromen zijn.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Amsterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha