Google Digitale Werkplaats

Wil je meer klanten bereiken via het internet, of inzicht krijgen in hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten? Kom dan naar de Google Digitale Werkplaats waar je gratis workshops kan volgen om je bedrijf verder te laten groeien. In mei en juni gaat de Digitale Werkplaats on tour en komen ze naar Apeldoorn, Eindhoven of Nijmegen.

Workshops op 7 juni in Nijmegen (voor studenten)

10:00 – 11:20

Basis online marketing strategie

11:30 – 12:30
Je (mobiele) website inrichten voor conversie

13:00 – 14:00
Hoe profileer je jezelf voor een stage of baan

14.30 – 15.30
Introductie in zoekmachinemarketing (SEO)

16.00 – 17.00
Introductie in online adverteren: display, zoekmachineadverteren (SEA) en remarketing

NB: Google is niet onafhankelijk en heeft er een belang bij om jou gebruik te laten maken van hun diensten. Als moderne werkende ben je je daarvan bewust en maak je daarin eigen keuzes.

Marktplein

Lokatie:

Nijmegen

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha