De Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer stimuleert succesvol ondernemerschap

9, 10 & 11 mei 2017 | Jaarbeurs Utrecht

Het beste ondernemersevent van Nederland
Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

Keynotes
Bij registratie krijg je de mogelijkheid om 2 keynotes te kiezen. Zo ben je verzekerd van een plaats bij jouw favoriete onderdelen. De openingsshow is al onderdeel van jouw dagprogramma. Het is niet nodig om hiervoor te kiezen tijdens de registratie.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Jaarbeurs Utrecht

Locatie: Jaarbeurs Utrecht 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha