Google Digitale Werkplaats

Google biedt gratis videotrainingen aan om je digitale vaardigheden te verbeteren. Om je bedrijf te laten groeien, je carrière verder te helpen en om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.  Geheel in lijn met de aanpak van WIN bepaal je je eigen doel en werk je aan je vaardigheden op momenten dat het jou uitkomt. Je krijgt een op maat gemaakt lesplan.

Google is niet onafhankelijk en heeft er een belang bij om jou gebruik te laten maken van hun diensten. Als moderne werkende ben je je daarvan bewust en maak je daarin eigen keuzes.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha