Agile Community open coffee

Steeds meer organisaties gaan op een Agile manier werken om flexibeler te worden. Agile betekent letterlijk: behendig, lenig. In de IT staat het voor softwareontwikkeling in korte, overzichtelijke perioden van vaak niet meer dan een maand, soms zelfs hooguit een week. In de nieuwe economie volgen ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Agile is een van de manieren om hierop te anticiperen.

Ben je actief in een rol als Scrum Master, Product Owner, Developer of Project Manager? Of heb je interesse in deze rollen of in onderwerpen als Scrum, Lean en Agile? Wees dan van harte welkom bij een van de Meetups die de Dutch Agile Meetup Community organiseert om met elkaar te sparren!

In deze meetups behandelen ze alle onderwerpen die de bezoekers zelf aandragen volgens het ‘Lean Coffee’ format voor vergaderingen.
Elke 3e vrijdag van de maand in Utrecht.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Infi

Locatie:
Infi
Arthur van Schendelweg 500
Utrecht

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha