maandag 15 jan

Zandbak meeting – out of the box netwerken

Van 16u tot 18 uur ben je van harte welkom voor een zandbak ontmoeting met een voorproefje van de thema’s, mensen en werkvormen. Een initiatief van Pauline Schakenbos in de foyer van CineMec Ede, Laan der Verenigde Naties 150.

 

Je ziet ze steeds meer. Mensen die niet met één functie of rol zijn te beschrijven. Ze zijn bijvoorbeeld zowel ondernemer als kunstenaar als adviseur, werken dwars door alle sectoren heen aan afwisselende projecten en zijn ook als vrijwilliger actief. De hybride werker.

Ze zijn bezig met initiatieven richting leefbaarheid, duurzaamheid, nieuwe economie. Anders werken is vanzelfsprekend voor hen en ze beseffen dat winst niet zozeer over geld gaat, maar over meerwaarde creëren en van betekenis zijn.

Op de gemiddelde netwerkbijeenkomst voelen ze zich minder thuis, want er zijn relatief weinig gelijkgestemden en de manier van netwerken op de gebruikelijke open coffee of netwerk meeting niet aansluit bij wat men nodig heeft. Daarom start voor hen een nieuw ontmoetingsmoment in de regio Ede-Wageningen-Veenendaal.

Niet iedereen kan en wil hybride en multifunctioneel werken buiten de gebaande paden. Dat hoeft ook absoluut niet. Echter, voor degenen die dit wel willen is deze nieuwe, anders dan anders, open coffee / businessborrel. De ‘zandbak meeting’.

(De zandbak is beeldspraak voor een plek waar nog niet alle rollen en regels vastliggen en je met gelijkgestemden aan ideeën en oplossingen kunt werken.)

Als jou dit aanspreekt, omdat je zo werkt OF graag zo zou willen werken, voel je dan van harte uitgenodigd. Ontmoet elkaar 1x per maand offline in real life. Inspireer elkaar, versterk elkaar en leer van elkaar, om daarmee te ontdekken hoe de benodigde verandering eenvoudiger, steviger en soepeler kan. Voor jezelf, voor elkaar of voor het grote geheel. Wat jij wilt.

 

Kies je programma

Cinemec Ede

Locatie:
Cinemec Ede
Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha