WNF Speakersevent

5 april 18-22.u.

Het Wereld Natuur Fonds organiseert jaarlijks het WNF speakersevent. Tijdens deze exclusieve avond kun je kennismaken met twee sprekers van wereldformaat in de prachtige omgeving van Museum Voorlinden.

Ruben Terlou, documentairemaker en fotograaf maakt graag zijn drukke agenda vrij om die avond te vertellen over zijn reizen.

Stuart Chapman, programmamanager WWF-Laos, komt speciaal naar Nederland om ons op zijn geheel eigen, boeiende en humoristische wijze te vertellen over zijn jarenlange ervaring op het gebied van natuurbescherming in het veld.

We starten om 18:00 uur met een borrel en walking dinner in het museumrestaurant. Van 19:00-20:00 uur nemen beide sprekers jullie mee naar Azië in het auditorium van het museum. Dan volgt een korte rondleiding door het museum waarna borrel en walking dinner worden vervolgd wederom in het restaurant. WNF-ambassadeur Harm Edens is onze moderator deze avond.

Je kunt je vóór 29 maart aanmelden via de registratiebutton op deze pagina. Toegang gratis.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Museum Voorlinden

Locatie:
Museum Voorlinden
Wassenaar

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha