dinsdag 12 jun

WIN Werk(t) Sessie Amsterdam

Iedere 2e dindag van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst in Amsterdam waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Iedereen met een open mindset is welkom.
Vanaf 18.00u is er inloop en gelegenheid om gezamenlijk (voor eigen rekening) een hapje te eten.Om 19 uur gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te gaan.

 

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Elisabeth Werter, gangmaker van de WIN Werk(t)kring Amsterdam.

Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Onbeperkte deelname kost slechts EUR 62,50 per jaar en hiervoor krijg je nog veel meer.

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

Het Amsterdams Proeflokaal

Locatie:
Het Amsterdams Proeflokaal
Stadionplein 300, Amsterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha