WIN Werkt Inspiratiesessie

Inspiratie opdoen?

Wil je de kracht van de WIN methode ervaren en samen met anderen een thema, idee, werkproject, of vraagstuk aandacht geven? Schuif dan aan bij de WIN Werkt Inspiratiesessies, fysiek of online.

Iedere keer staat een hoofdstuk uit het boek “Wat een geluk” centraal. Op 22 februari 19.30-21.30 uur: De wereld draait door.
Je kunt ook je eigen thema op de stip zetten.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Elisabeth Werter van de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar pionieren in de proeftuin. Elke bijeenkomst wordt een hoofdstuk uit het boek toegelicht.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werkt Inspiratiesessie is gratis voor WIN-ers of op uitnodiging. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De locatie ligt op loopafstand van het metrostation Ganzenhoef (lijn 53). Er is ook voldoende gratis parkeerplaats. Je ontvangt een link als je online wilt deelnemen. Als je naar de Grubbehoeve komt dan is het ook mogelijk om vooraf samen te eten, tegen een kleine vergoeding.

Locatie:
De Nachtegaal (annex Bijlmer Museum)
Grubbehoeve 38, 1103 GH Amsterdam-Zuidoost.

 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha