Weconomics FutureNextFund

10 december 2022

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren. Datawijsheid is de titel van zijn laatste boek.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Een nieuw fonds

FutureNext is een nieuwe loot aan de stam van de Weconomics Foundation . Een fonds om meer mensen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de ontwikkeling een duurzame, digitale en decentrale samenleving. .De Weconomics Foundation doet dit onder andere door onderzoek, publicaties, netwerken, het bevorderen van ondernemerschap en steunen van startups, gratis lunchwebinars, een experience lableerwerkprogramma’s en ten slotte het ondersteunen van projecten  en startups. Ze stoppen niet bij analyses, vergezichten en goede voornemens; ze doen het daadwerkelijk. Het experience lab, leerwerkprogramma en projecten is voor veel studenten, professionals en ondernemende mensen een eerste stap om actief bij te kunnen dragen aan de organisatie van een duurzame welvaart.

Doneren kan hier. 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha