Weg met papier

25 januari 20.30 uur webinar

De beste tools & tricks om meer digitaal te werken

Afdrukken, notities maken, overtypen. Boekjes en losse blaadjes met TODO lijstjes, dingen die je niet mag vergeten, tientallen versies van het concept dat je probeert uit te tekenen. Post-its op je scherm. Stress omdat je dat verslag niet afgedrukt krijgt. Frustratie door die typfout, waardoor je opnieuw moet afdrukken. Aargh! Het kost niet enkel veel bomen, het is ook heel frustrerend. Vooral omdat papier ook automatisch zorgt voor meer werk. Alles wat je afdrukt, moet ook weer op één of andere manier verwerkt worden. Via papier werken is per definitie zeer inefficiënt.
Vlaming Johan Huygh focust zich volledig op operationele efficiëntie. Papier vervangen door een beter alternatief is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alles, maar wel wat niet efficiënt is. Of toch alles? Hij is zelf zeer trots op het feit dat hij ondertussen meer dan 3 jaar volledig papierloos werkt. Walk the talk. Hij is het levende bewijs dat het kan, en dat het ten voordele van efficiëntie kan gaan. Benieuwd hoe hij dat doe? Benieuwd hoe hij zijn klanten, zowel solo ondernemers als MKB, helpt om ook wat minder op papier te werken en meer efficiënt te digitaliseren? Volg dan dit GRATIS Webinar en leer direct een aantal concrete, direct toe te passen tips. Wees welkom!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha