Verkiezing Minister van de nieuwe economie

NE21: Het Verkiezingsdebat | Maandag 25 januari

Om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in 2030 te halen, moeten we op vrijwel alle thema’s versnellen. Een groeiende groep mensen staat te springen hieraan bij te dragen – van jong tot oud, van ondernemer tot werknemer, van links tot rechts. Wat ze verbindt, is dat ze tempo willen maken op weg naar de nieuwe economie. Velen van hen hebben dit ongeduld aangegrepen om zich kandidaat te stellen als Minister van de nieuwe economie – meer dan 200 mensen strijden om deze felbegeerde rol. Een rol die richting de Tweede Kamerverkiezingen 2021 een oproep moet gaan doen aan de politiek voor toekomstbestendig beleid. En gezien het belang van die verkiezingen voor het behalen van de ontwikkeldoelen, staat NE21 – het jaarlijkse Nieuwe Economie-event van MVO Nederland – deze keer geheel in het teken van alles wat met verkiezingen te maken heeft. Dit is NE21: het verkiezingsdebat.

Kijk live mee naar de verkiezing van de Minister van de nieuwe economie, de bekendmaking van de Nieuwe Economie Index (NEx) en een verkiezingsdebat met daarin afgevaardigden van onder meer ChristenUnie, D66, CDA, 50Plus, GroenLinks, VVD, Partij voor de Dieren en PvdA.

Aanwezig zijn bij de finale is geheel kosteloos. Meld je aan via de knop. NE21 vindt plaats tussen 19.15 en 21.30 uur.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe ideeën en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha