Verandert Corona de status van zzp-er

Gaat Corona de status van de ZZP-er veranderen? Gaat er een fundamentele hervorming van de arbeidsmarkt komen?

FinanceFactor Interim Management en Executive Search en LWYRS advocaten nemen daarover op 20 mei een podcast op met Hans Borstlap, voorzitter van de Commissie Regulering van Werk, en Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland.

FinanceFactor is nieuwsgierig welke vragen zelfstandige interim professionals in dat kader voor dit panel heeft en nodigt je hierbij uit interactief deel te nemen aan dit evenement.

Als je in de uitzending een vraag wil stellen, neem dan contact op via info@financefactor

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha