United Economy bijeenkomst

Nieuwsgierig naar United Economy?
Kom 23 mei in de middag kennismaken en laat je inspireren door de leden. Geen strak programma, maar alle ruimte om alles te vragen.
Naast uitleg over het hoe en waarom van United Economy kun je een jasje van DutchSpirit voelen, koffie van Peeze proeven en kijken hoe een MUD jeans je staat.

United Economy is een duurzaam handelsnetwerk. Voor gelijkgestemde bedrijven die elkaar sterker maken en graag onderling groen zakendoen. Bovendien maakt United Economy de economie als geheel socialer, groener, eerlijker en veerkrachtiger. We betalen elkaar met onze onderlinge munt, de United: een zuiver ruilmiddel, zonder rente en speculatie. Een munt die steeds wordt uitgegeven aan producten en diensten van de deelnemende waardegedreven bedrijven. Door de kracht van ons netwerk én de circulaire munt versterken we onze economie en elkaar!

Novio Tech Campus

Locatie:
Dutch Spirit
Sonsbeeksingel 147, 6822 BL Arnhem

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economy gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha