Toekomstgedreven leiderschap

28 mei 2023

WIN is een van de partners van de Weconomics Foundation. Deze stichting draagt bij aan de organisatie van een duurzame welvaart door de inzet van (informatie)technologie en fundamenteel nieuwe organisatievormen.

Practice what you preach

Soms moet je even stilstaan om vooruit te komen. Het leerwerkprogramma ‘Toekomstgedreven Leiderschap’, dat wordt aangeboden door Weconomics, helpt je vooruit. Het is een (niet technisch)programma dat zich richt op leiderschap, toekomstbestendige strategieën, organisatieverandering, datagedreven organiseren, het ontwikkelen van ecosystemen en de implementatie van de digitale lopende band. Je denkt na over het oplossen van organisatieproblemen en maatschappelijke uitdagingen. Je leert je dogma’s en dominante logica los te laten en combineert nieuwe business-en operating models met datagedreven organiseren. Je leert niet alleen, maar past ook direct toe door een use case te ontwikkelen in een prototype-omgeving. Als cursist volg je onderwijs en als organisatie verstrek je (innovatie)opdrachten.

Het Weconomics Certified Program (WCP) is een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op de cross-over tussen organisatiekunde en informatiewetenschap. Van harte aanbevolen voor leidinggevenden en/of beleidsmakers. Klik hier voor meer informatie over het programma, dat dit najaar start in een cyclus van 7x2 dagen. Op 13 juni is er een gratis Kennismakingsles bij S2M in Den Bosch.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha