Toekomst van werk & sociale zekerheid

Een paneldiscussie met invloedrijke sprekers

Hoe ziet de toekomst van werk en sociale zekerheid eruit? Het blijft nog even gissen, zeker nu het kabinet nog gevormd moet worden, maar we kijken graag vooruit! En dat doen we op donderdag 22 april om 12.00 uur via een livestream, graag samen met jou en 4 invloedrijke sprekers!

Hans Borstlap, Jovana Karanovic, Leonie Belonje en Maudie Derks gaan samen aan tafel en zullen onder leiding van dagvoorzitter Rick van der Kleij ideeën uitwisselen over hoe zij de toekomst van werk en sociale zekerheid zien.

Je kunt daar live bij zijn! Blok donderdag 22 april van 12:00 – 13:30 in je agenda. Meld je aan via het inschrijfformulier.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha