Talent Event

Per juli verhuizen wij naar een nieuw pand op de Olympiaweg, Rotterdam: 2x zoveel ruimte, uitzicht op de Nieuwe Maas en een groot dakterras! Dit gaat natuurlijk gevierd worden en bij de opening pakken we uit met een inhoudelijk programma met workshops, discussies, sprekers, speedcoaching en optredens; iedereen kan zijn eigen programma samenstellen. Als klap op de vuurpijl is er de mogelijkheid een ritje te maken in de zelfsturende Tesla Model X. Dit alles gaat gepaard met een gezellige barbecue op ons gloednieuwe dakterras!

Het evenement is op uitnodiging; je mag wel een +1 meenemen! Je kan jezelf en je gast bij tickets aanmelden. Geef ook aan in welk gedeelte van de dag je graag deelneemt en of je graag naar de BBQ komt.

Kies bij het aanmelden je track: “Leidinggevende”, “Talent Expert” of “HR Manager”!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

PRiMAN Olympiaweg 14-C 3077AL Rotterdam

Locatie: Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha