Maatwerkfestival

Het Maatwerkfestival gaat over het leveren van maatwerk en de samenwerking die daarvoor nodig is. Doel van de middag is om kennis te delen en de samenwerking te verbeteren in het Sociaal Domein. Werk je in het Sociaal Domein (bij de Gemeente Breda of één van de andere organisaties van Zorg voor elkaar Breda) of aan een onderwerp dat gelinkt is aan het Sociaal Domein, dan ben je van harte welkom! Het maximum aantal plaatsen is 200, dus wees er snel bij!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Chassé Theater Breda

Locatie: Chassé Theater Breda

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha