Summerschool (data) Design toekomst Zuid-Holland

Doe mee aan de summerschool ‘Design de toekomst van Zuid-Holland’

Begrijp jij data en vind je het leuk om daarmee oplossingen te bedenken voor complexe problemen? En wil je leren hoe je écht datagestuurd ontwerpt om zo de stad beter te maken? Dan is de summerschool ‘Design de toekomst van Zuid-Holland’ iets voor jou! In 3 dagen gaan we een digital twin (een digitale 3D-versie) maken van (een deel van) Zuid-Holland die het geluk en/of de leefkwaliteit van Zuid-Hollanders meet en voorspelt. We hebben nog enkele plekken beschikbaar dus meld je snel aan! Je kan GRATIS meedoen als je nog studeert of net aan het werk bent en begrijpt dat er voor ingewikkelde problemen geen eenvoudige antwoorden volstaan. En soms ook wel. Je hebt een achtergrond in data science, ruimtelijke ordening, planologie, techniek, smart city, GIS, Geo en mediadesign, gamification, bestuurskunde, stedenbouw of iets anders interessants.

Data: 1, 2 en 3 juli Locatie: verschillende locaties in Zuid-Holland.
Deelname is gratis voor jong professionals. De Summerschool is een initiatief van het Kennislab voor Urbanisatie.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha