Spelend werken

17 september 2017

Marieke van Buytene en Ria Roelands zijn twee WINners van het eerste uur. Samen hebben ze een boek geschreven hoe je spelenderwijs aan je creativiteit kunt werken. Ook als je van nature niet creatief bent.

Vrijdag 15 september overhandigden ze het eerste exemplaar aan Irmgard Bomers.

In het boek “Plassen zijn om in te spetteren” beschrijven ze hun ervaringen met het naar boven brengen van creativiteit. Creativiteit heeft in hun ogen te maken met het eigen vermogen om je eigen talent te ontwikkelen en daarmee je eigen leven richting te geven. Dat kan met kunstzinnig talent, maar je kunt net zo goed ambtenaar zijn.

Stel je open voor ontwikkeling

Verhalencoach Ria Roelands uit Scheveningen en creativiteitscoach Marieke van Buytene uit Ypenburg ontmoetten elkaar via WIN. Ook zij wilden zichzelf verder ontwikkelen. Al snel bleek dat zij dezelfde beproefde methode gebruikten om creativiteit bij hun coachklanten te stimuleren. Ze hadden met deze Amerikaanse methode ook succes bij hun meer nuchtere Haagse en Hollandse klanten. Ze bundelden hun ervaringen in dit boek, zodat iedereen op een praktische manier zijn creatieve kanten kan (her)ontdekken.

Het schrijven van dit boek is een van de vele activiteiten die beide dames ondernemen. Naast hun coachingspraktijk werken ze beide enkele uren in de week voor een werkgever, zetten ze zich in voor maatschappelijke projecten en genieten ze ook van hun gezin. Lekker druk dus, maar allemaal werk dat ze met veel plezier doen en waarmee ze hun inkomen verdienen. Ze weten waar hun kracht ligt en aarzelen niet om andere in te schakelen voor zaken waar ze niet goed in zijn. De uitgave van het boek is daar een mooi voorbeeld van.

Zeg je baan nog niet op

Het boek Plassen zijn om in te spetteren is uitgegeven en te bestellen bij www.bestelmijnboek.nl, een businessconcept van Esther Kraaijenbrink dat helemaal past in de nieuwe economie. Je doet veel zelf, maar met de tips die je krijgt over uitgeven in eigen beheer en het persoonlijke contact met Esther kun je meters maken en teleurstellingen voorkomen. Zeg je baan nog niet op is de veelzeggende titel van het boek waarin Esther Kraaijenbrink haar tips met je deelt.

Plassen zijn om in te spetteren  is ook verkrijgbaar via www.bol.com.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha