Silent Dinner

Silent Dinner: etentje in stilte

Elco en Karin van Staveren organiseren in het kader van hun programma ‘Ontregel jezelf’ een experiment. Ze nodigen vier mensen uit om bij hun thuis te komen eten. Je moet daarbij denken aan een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht.

Bijzonder is dat het etentje in stilte zal worden gehouden. Dat begint dus al bij de eerste ontmoeting en eindigt na het toetje.Tijdens de koffie en de thee hebben we tijd om van gedachten te wisselen over hoe het was, wat je ervaren hebt en om kennis te maken.

 Woensdag 19 februari 2020 van 18:30 tot 21:30 uur in Houten.
Het adres krijg je na aanmelding.
kosten: € 15,- per persoon

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha