Sociocratie Innovatie Meetup

Gezamenlijk beslissingen maken met Sociocratie 3.0 – Innovatie Meetup #08

Tuesday, Dec 3, 2019, 7:00 PM

PLNT, Centre for Innovation & Entrepreneurship
Langegracht 70 Leiden, al

8 creators Attending

Sociocratie 3.0: de kracht van het collectief! Deze meetup geven we samen met Rebelwise en het thema is Creatie en Innovatie! Hoe doe je dat nou op gelijkwaardige basis, zonder in eindeloze discussies te komen waarbij alle innovatie er juist uit geslagen wordt? Sociocratie 3.0 is een toolbox voor wendbare en effectieve samenwerking. We werken met s…

Check out this Meetup →

PLNT, Centre for Innovation & Entrepreneurship

Locatie:

PLNT, Centre for Innovation & Entrepreneurship

Langegracht 70 · Leiden

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha