Future of agile architecture

Emergent Software Architecture & the future of Agile Architecture

Tuesday, Dec 17, 2019, 6:00 PM

KPN Sloterdijk
Teleportboulevard 121 Amsterdam, ne

46 Members Attending

Emergent Software Architecture: This first presentation introduces the participants to the idea of thinking in terms of emergent software architecture, the benefits, what that involves. Subtopics: – Fitness for Purpose – Architecture & Business Value Relation – Problem with Big Design Up Front (BDUF) – Software Architecture to Emerge – Slicing vs L…

Check out this Meetup →

KPN Sloterdijk

Locatie:

KPN Sloterdijk

Teleportboulevard 121 · Amsterdam

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha