Sociale Innovatie Meetup Microsoft

Ben jij ook een Social Innovator en zet je je in voor een innovatieve, sociale en duurzame toekomst? Wil je met ons samen inventariseren hoe we een aantal huidige- en toekomstige maatschappelijke vraagstukken gezamenlijk kunnen oplossen door middel van innovatie? Kom dan naar onze 1ste editie van #Socialeinnovatie #Meetup. Deze wordt georganiseerd door Connectingcentre in samenwerking met Microsoft Nederland, met input van onze netwerkpartners.

De Meetup wordt gehouden op 15 maart 2017 op kantoor van Microsoft Nederland.

Wij trappen de Meetup af met een presentatie van Microsoft. Je hoort een aantal concrete toepassingen van Big Data en krijgt zicht op wat er gerealiseerd kan worden met Microsoft’s toepassingen en platform – zoals Azure en Cortana Intelligence Suite. Hierna gaan we direct met alle deelnemers op zoek naar innovatieve oplossingen voor een aantal concrete maatschappelijke vraagstukken. U krijgt de mogelijkheid om met ons te brainstormen hoe we de oplossingen het beste kunnen aanpakken en op welke manier wij deze oplossingen gezamenlijk in de markt kunnen implementeren.

Programma
13.00 Inloop
13.30 Welkom en terugblik conferentie Sociale Innovatie 2016
14.15 Presentatie Microsoft
14.45 Uitleg brainstorm en pauze
15.10 Brainstorm
15.40 Plan van aanpak/ervolgstappen
17.00 Afsluiting en netwerkborrel

Kosten EUR 12,50

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Micosoft

Locatie:
Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha