Fête de la Nature

Na alle bijzondere edities van vorige jaren gaan we dit jaar natuurlijk weer een prachtig feest neerzetten. Deze keer wordt Fête de la Nature uitgebreid met een extra dag zodat er nog meer moois georganiseerd kan worden. Dus prik het weekend van 25, 26, en 27 mei vast in je agenda. Vanaf maart gaan we de inschrijvingen openen en hopen we dat jullie allemaal weer mee doen en jullie evenementen bij ons aanmelden.

Alde Feanen
Natuurgebied de Alde Feanen in Friesland heeft de afgelopen jaren zulke mooie evenementen voortgebracht dat zij het dit jaar verdiend hebben om hoofdstad / hoofdgebied van Fête de la Nature 2018 te worden! Daar kunnen we dus weer veel moois van verwachten, inclusief een spectaculaire opening.

Fête baby en nieuw team
Velen van jullie zullen Anne kennen, die jarenlang projectleider is geweest bij Fête de Nature. Dit jaar zal zij haar taken overdragen aan een geheel nieuw projectteam. Zij verwacht namelijke een heuse Fête baby, uitgerekend in het weekend van ons feest! Heel erg bedankt voor al die passievolle jaren Anne! Het team van The Tipping Point neemt het stokje van Anne over, en hebben er zin in! Wil jij ons team versterken als vrijwilliger? Stuur ons dan een mailtje, we horen graag van je!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha