Fête de la Nature

Save the date!

Fête de la nature is in 2021 op 34  en 5 september.

De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. Met Fête de la Nature vieren we de natuur. Fête is een grassroots natuurfestival: iedereen kan zelf een natuurfeestje organiseren. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen. Zo betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past. IVN Natuureducatie ondersteunt Fête qua communicatie en organisatie. Samen vieren we de natuur! Kijk hier welke natuurfeestjes in jouw buurt plaatsvinden!

Wil je zelf een event organiseren? Meld jouw evenement gratis rechtstreeks aan bij Fête de la Nature.

In WIN-verband doen we ook mee. Dat hebben we al eerder gedaan met de actie Maak een Selfie of schrijf een Elfie.
Dit jaar combineren we het met het 10-jarig bestaan. Heb je ideeën? Wil je meedoen? Bestel dan de gratis WIN Zaadjes voor 1 maart 2021..

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha