Social Enterprice Day 2022

Bij dit event komen grote organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals bijeen om samen te werken aan een betere toekomst.

Wil jij samen met andere bedrijven en organisaties ook de Sustainable Development Goals aanpakken? Bouwen aan een nieuwe economie? Wil je werken aan het oplossen van sociaal-maatschappelijke uitdagingen? Ben jij bereid om duurzame verandering in je bedrijf door te voeren voor een betere toekomst? En ontdekken wat het oplevert voor jou, je organisatie, de gemeenschap én de samenleving?

Kom dan naar de Social Enterprise Day in Utrecht! Dit zal plaatsvinden op donderdag 6 oktober 2022! Tijdens deze editie wordt SDG 17 (Partnership for the goals) weer centraal gesteld. Vanuit hier zal worden ingezoomd op een SDG, die later bekend zal worden.

Vragen? Neem contact op met Social Impact Factory.

Dit jaar slaan Social Impact FactoryGemeente UtrechtUniversiteit Utrecht en Starters4Communities de handen ineen voor de organisatie van Social Enterprise Day 2022.

Locatie:
Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511 BD Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha