Lunchseminar Social Impact Factory

Waarom je je zakelijke én persoonlijke spaargeld moet beleggen in aandelen

In dit eerste SIF lunchtime seminar van 2022 gaat één van de leden van de Social Impact Factory, Rik Viergever, uitleggen waarom iedereen zou moeten beleggen met haar/zijn spaargeld, zowel persoonlijk als zakelijk. Met grafieken en data maakt hij duidelijk wat het gemiddelde rendement is dat je kan verwachten bij beleggen in aandelen, in tegenstelling tot het gemiddelde rendement bij sparen. Ook gaat hij in op hoe je het beste kan beleggen als beginnende belegger en geeft hij praktische tips over welke beleggingsplatforms je het beste kan gebruiken.

Rik is één van de oprichters van Give for Good, een nieuw donatieplatform voor goede doelen, waarbij jouw donatie wordt belegd en elk jaar het rendement wordt overgemaakt naar een goed doel dat jij uitkiest. Dit zorgt op termijn voor veel méér impact en duurzame, jaarlijks-terugkerende inkomsten voor jouw favoriete goede doelen.

Iedereen is welkom. Meer informatie over hoe je je kan aanmelden volgt nog.

Locatie:
Social Impact Factory
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha