SDG Action Day

Iedereen kan bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs) in 2030! De SDGs zijn 17 doelen voor positieve verandering om samen de grootste uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint met ideeën en initiatieven dichtbij. Met WIN leveren we een bijdrage aan SDG 8: het bevorderen van een aanhoudende, inclusieve, en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.

Wil je ook meedoen en zoek je inspiratie, samenwerkingspartners of praktische tools? Kom dan op 25 september naar de SDG Action Day in het KIT/SDG-house in Amsterdam. Het thema is connecting generations. Er zijn verschillende WIN Smaakmakers aanwezig.

Op de SDG Gateway vind je het programma en beschrijvingen van de werksessies.Tickets kosten EUR 47 (studenten betalen EUR 16)

SDG Action Day is een initiatief van SDG Charter, KIT/SDG-house, Gemeente Amsterdam, Amsterdam Impact en PWC zijn

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

KIT/SDG House

Locatie:

KIT/SDG House
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam

 

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha