SDG Action Day

Iedereen kan bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs) in 2030! De SDGs zijn 17 doelen voor positieve verandering om samen de grootste uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint met ideeën en initiatieven dichtbij. Met WIN leveren we een bijdrage aan SDG 8: het bevorderen van een aanhoudende, inclusieve, en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen. Hiervoor publiceren we jaarlijks de WIN Werk(t)rede, een alternatieve troonrede met baanbrekende voorstellen.

Op de SDG Gateway vind je het programma en beschrijvingen van de werksessies. Tickets kosten EUR 0 (studenten) – 49,95.

Met een ticket voor de SDG Action Day krijg je toegang tot alle workshops, netwerkmogelijkheden en eventuele aanvullende onderdelen. Veel workshops hebben een beperkte capaciteit (op die manier houden we ze interactief), dus koop je tickets zo snel mogelijk.

De plenaire Action Day livestream is vrij toegankelijk.

SDG Action Day is een initiatief van SDG Charter, KIT/SDG-house, Gemeente Amsterdam, Dutch Sustainable Growth Coalition en Global Compact Network Netherlands.

Locatie:

KIT/SDG House
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam

 

 

Smaakmaker Hans van Meggelen is van huis uit ICT-er, maar zet zich intussen al jarenlang in voor een economie waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan. Met zijn concept Drive2Connect rijdt hij in zijn Amerikaanse schoolbus door het land om initiatieven te ondersteunen die de Sustainable Development Goals ten goede komen

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha