Reshaping Work – with platforms

Reshaping Work Onward Event 26 maart 2021 14-16.30 uur

Platforms zijn niet meer weg te denken in de huidige arbeidsmarkt. Smaakmaker Martijn Arets heeft van het onderwerp zijn werkterrein gemaakt. Hij staat niet op het podium van dit event, maar zijn collega Niels van Doorn, principal investegator of the Platform Labor research project. Klik hier om een overzicht te krijgen van het programma.

Theory & Practice in the Global World of Platform: Innovations and Regulation organized by WageIndicator Foundation! The event will focus on the latest regulations and innovations surrounding platforms. Latest insights from the data gathered by WageIndicator’s Platform Workers: Decent Rights & Pay project will also be presented! You will have a chance to learn about innovative practices and first-hand experiences about the impact of regulations targeting platform workers.

The event will engage policy makers, labor organizers, academics, activists and platform workers in a multistakeholder debate.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha