Proefles Weconomics Certified Programm

Gratis proefles op 11 maart 2022. Hoe bereid jij je voor op de komst van de digitale lopende band? Volg het #Weconomics Certified Program met digital leadership & design, digitale transformatie, blockchain van smaakmaker Paul Bessems. Meld je aan en beslis na proefles of je doorgaat.

Het Weconomics Certified Program (WCP) is een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op digitaal leiderschap, digitale transformatie, moderne organisatiekunde en datatechnologie en op het ontwerpen en ontwikkelen van blockchain consortia/digitale ecosystemen en de implementatie van de digitale lopende band. Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere blockchain, rijke data, datalogistiek, internet of things, artificial intelligence, robotica, data science en de digitale lopende band. We bieden een halfjaar programma waarin cursisten één dag per week interactief onderwijs volgen en ervaring kunnen opdoen binnen projecten, organisaties of startups.

Klik hier voor meer informatie over het programma. WIN smaakmakers ontvangen 10% korting op het programma.

Op 1 november organiseren we in WIN verband een bezoek aan het experience lab van Weconomics op de TU/e campus in Eindhoven.

Paul is ondernemer, blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van negen managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Naast zijn werk als ondernemer en organisatieadviseur is hij ook fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Deze stichting draagt bij aan de organisatie van een duurzame welvaart door de inzet van organisatietechnologie en fundamenteel nieuwe organisatievormen.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha