Proefles Weconomics Certified Programm

Datagedreven organiseren

Kennismakingsles op 29 september 2023

De actualiteit haalt ons in. We zijn getuige van een groot aantal maatschappelijke en organisatorische uitdagingen waar binnen Weconomics al sinds 2010 aandacht voor is. Volgens de peilingen zal de nieuwe partij van Pieter Omtzigt ‘Nieuw Sociaal Contract’ in één keer de grootste worden. Maar hoe organiseer je een nieuw sociaal contract? De twee speerpunten ‘Goed Bestuur’ en ‘Bestaanszekerheid’ hebben alles te maken met het organiseren van een duurzame welvaart. Iets waar Weconomics zich al sinds 2010 sterk voor maakt. Onze focus hierbij: perspectiefverandering, moedig leiderschap, nieuw systeem, relevante technologie en transformatie. Hiermee worden we productiever in kantoren zodat we meer tijd over houden voor verduurzaming en een nieuw sociaaleconomisch contract realiteit wordt. Al deze onderdelen komen uitgebreid aan bod in het Weconomics Certified Program (WCP).

Weconomics organiseert een brede en duurzame welvaart met de focus op perspectiefverandering, moedig leiderschap, nieuwe systemen, relevante technologie en transformatieprogramma’s.

Op 29-09-2023 is de kennismakingsles voor WCP-10. Bij voldoende deelnemers starten we de week erna met het programma.

Het Weconomics Certified Program (WCP) is een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op de cross-over tussen organisatiekunde en informatiewetenschap. Klik hier voor meer informatie over het programma.

 

Paul is ondernemer, blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van negen managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Naast zijn werk als ondernemer en organisatieadviseur is hij ook fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Deze stichting draagt bij aan de organisatie van een duurzame welvaart door de inzet van organisatietechnologie en fundamenteel nieuwe organisatievormen.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha