Planetary Health discussie

Planetary Health is vrijheid voor de toekomst

6 mei 2021 I 15:30 – 17:00 CEST

5 mei staat elk jaar in het thema van vrijheid, democratie en mensenrechten. Vrijheid is geen gegeven, ook niet in de toekomst. Daarom borduurt de SDG3 Alliantie hier 6 mei op door: hoe kunnen we vrijheid voor de toekomst garanderen?

Met het oog op Planetary Health – waarin de gezondheid van de mens gezien wordt als iets wat in verbinding staat met de gezondheid van onze planeet – gaat SDG deze dialoog aan, om zo tot concrete oplossingsrichtingen te komen.

Ze duiken met gastsprekers de diepte in. Onder meer Natascha Kooiman, Kwartiermaker voor de TransitieCoalitie Voedsel en initiatiefnemer Smaackmakers, gaat in op de eiwittransitie en Philip Elders, student Geneeskunde, praat met jullie over zoönosen.

Kortom: ben je geïnteresseerd en wil je ideeën opdoen, meedenken en in beweging komen voor een gezonde toekomst op een gezonde planeet voor iédereen?

Meld je dan aan voor “Planetary Health is Vrijheid voor de Toekomst” 6 mei, van 15:30 tot 17:00.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha