Festival voor Modern Werkenden

11 mei is het weer de Dag van de Modern Werkenden en dat vieren wij dit keer met een online festival. Maar omdat online lezingen, workshops en netwerkmomenten toch niet dezelfde energie geven als een live festival hebben we besloten om er een kort en krachtige event van te maken dat (wegens de schoolvakantie ) op 19 mei 2021 vanaf 15:30 zal plaatsvinden bij Pakhuis de Zwijger (online) met als thema

De onwaarschijnlijke ontmoeting.

Tijdens dit event willen we jou als Modern Werkenden na een plenair debat, direct in contact brengen met politici, en vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers, (zelfstandig) ondernemers zodat zij (en jij) de verbinding aan kunnen gaan en ervaren hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Zodra we meer informatie hebben – en de link waarmee jij je aan kunt melden – zal deze hier verschijnen.

Wij hebben er zin in!

Wij zijn de Werkgroep Event planning:
Danielle van Wieringen
Bas van de Haterd
Irene van Gent
Gooitske Zijlstra
Marijke Krabbenbos
Roos Wouters

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe ideeën en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha