Pitchen naar je toekomst – netwerkbijeenkomst

Een verschijnsel dat bij veel werkzoekers, netwerkers en werkgevers in de allergiezone zit, is de elevator pitch. Het doet denken aan hoog in de adem uitgestoten reclamezinnetjes in plaats van het gehoopte begin van een goed gesprek. Maar dat hoeft echt niet zo te gaan.

Op maandagmiddag 20 augustus in De Nieuwe Poort kom je erachter dat het heel waardevol is om kort en precies te kunnen verwoorden wat je wilt. En leer je om dat een beetje ontspannen te doen. De waarde zit ‘m ook heel erg in het proces dat eraan voorafgaat: nadenken over wat je wilt en waarom. Al die dingen komen naar voren in de vijf workshops waar je maandag uit kunt kiezen:

  • Pitchen in de praktijk – Edo van Santen

  • Zelfverzekerd doelen halen in jouw omgang met mensen – Frank Garriga Oosterbrink

  • Netwerken met werkgevers – Irene Nogarede en Christel Goossens
  • Bij twijfel, gewoon doen! – Oscar Plomp
  • (Werk)geluk? Het is aan jou! – Sofie Sun

Programma

13:00 Inloop en netwerken met LinkedIn op je telefoon
13.30 Welkom
14.20 Workshopronde 1
15.30 Netwerken
15.50 Workshopronde 2
17.00 Einde

Netwerkcafé Amsterdam wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Een bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha